Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Την Κυριακή ανακοινώνει την ευρωλίστα της η Ελιά

Την επίσημη παρουσίαση της ευρωλίστας έχει προγραμματίσει για την Κυριακή η Ελιά, ενώ από την Τετάρτη αρχίζουν και οι περιοδείες σε μεγάλες πόλεις.

Ήδη, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η... ανακοίνωση των πρώτων 17 υποψηφίων, προκαλώντας θετικά σχόλια στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τα Νέα», στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι περιφέρειες της χώρας και όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. Να σημειωθεί ότι για τις 42 θέσεις της ευρωλίστας υπήρξαν 70 ενδιαφερόμενα στελέχη.

Ωστόσο, πρόβλημα παραμένει για το ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι το παπανδρεϊκό στρατόπεδο δεν παίρνει μέρος στην εκλογική μάχη. Η δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή ότι «στηρίζω τη μάχη» δεν θεωρείται αρκετή για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, που φανερώνουν ότι η ομάδα του ΠΑΣΟΚ που κινείται φιλικά προς το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου και κυρίως η ομάδα των 11 δεν συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Από την άλλη δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα ούτε από τους έτερους «παπανδρεϊκούς» δηλαδή την κίνηση των 75 υπό το Μιχάλη Καρχιμάκη, γεγονός που προβληματίζει για το μέγεθος της συσπείρωσης που θα εξασφαλίσει η Ελιά.