Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ανάσες σε δύο πριν το Μάντσεστερ

Ο Μίτσελ συνεχίζει να μοιράζει κυκλικά… ρεπό στους παίκτες που έχουν τραβήξει περισσότερο κουπί φέτος στον Ολυμπιακό, προκειμένου... να τους έχει «φρέσκους» για τον μεγάλο επαναληπτικό της Τετάρτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Έτσι για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό το Σάββατο στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε ο Ισπανός τεχνικός τους Λεάντρο Σαλίνο και Κώστα Μανωλά, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Δημήτρης Σιόβας και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Την ίδια ώρα, Ιβάν Μαρκάνο και Χαβιέρ Σαβιόλα ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά και υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Champions League, χωρίς όμως να είναι βέβαιο αν θα είναι στη δωδεκάδα.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χολέμπας, Σάμαρης, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Σάμαρης, Σέποβιτς, Βαλντές, Τόρες.

Πηγή: sport-fm.gr