Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο νικητής του Dancing Ησαΐας Ματιάμπα: "... δεν είχα χρήματα ούτε για να βγω για καφέ"

Πολύ χαλαρά την πήρε την νίκη του Dancing with the Stars, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος όπως εξομολογήθηκε....
ότι δεν περίμενε ποτέ πως θα νικήσει στο show χορού, και απλά απολάμβανε το ταξίδι. 

Ο τραγουδιστής όμως μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά και για το μεγάλο του όνειρό.

«Πέρασα μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Όταν αποφάσισα να στηριχθώ αποκλειστικά στον εαυτό μου, έβγαζα κάποια χρήματα και τα 2/3 του μισθού μου πήγαιναν στο ενοίκιο του σπιτιού. Μου έμενε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό για να πληρώσω τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω για ένα καφέ ή να πάω διακοπές», είπε, τονίζοντας όμως ότι από αυτές τις εμπειρίες γίνεσαι πιο δυνατός.

«Αντέχεις… Την παλεύεις, μαθαίνεις, μεγαλώνεις μέσα από αυτό και κυρίως σκέφτεσαι πάρα μα πάρα πολύ», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε το όνειρό του είναι να καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κάνει μια οικογένεια, όμως δεν θέλησε να διευκρινίσει αν έφτασε ποτέ κοντά, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Γ. Λιάγκα.

«Το όνειρό μου είναι να αξιωθώ να κάνω μια οικογένεια. Σημασία για μένα έχει να βρεθώ με έναν άνθρωπο που αγαπώ και να κάνω οικογένεια μαζί του. Μπορεί και να έχει τύχει να έχω βρεθεί κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο», είπε.

Ο Ησαΐας αποκάλυψε επίσης ότι θέλει η γυναίκα που θα τον σαγηνεύσει να είναι ειλικρινής και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συγχωρήσει την απιστία, αν αυτή συμβεί σε μια περίοδο που οι δυο τους δεν ήταν καλά.
Πηγή: freegossip.gr