Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πώς θα διατηρήσετε τις μπούκλες ΤΕΛΕΙΕΣ όλο το βράδυ;;

Κάθε κοπέλα θέλει το χτένισμά της να διατηρείται μέχρι το τέλος της βραδιάς και μάλιστα ανέπαφο.

Αν μάλιστα, τα μαλλιά της είναι ίσια εκ φύσεως δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από...
το να κάτσει μισή ώρα με το σίδερο για μπούκλες για να τα φτιάξει και πριν προλάβει να βγει έξω από την πόρτα να έχουν χαλάσει. Δες τι μπορείς να κάνεις για άψογες μπούκλες μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Μην λουστείς
Τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου βοηθούν στο να στέκεται καλύτερα το χτένισμα που τους κάνεις. Έτσι, αν σχεδιάζεις να τα κάνεις μπούκλες μην τα λούσεις για μία μέρα ή και δύο. Αν τα νιώθεις λιπαρά ψέκασε τις ρίζες με λίγο ξηρό σαμπουάν και άφησε τα υπόλοιπα "βρώμικα".

Μην βάλεις κοντίσιονερ
Το κοντίσιονερ λόγω των συστατικών που περιέχει κάνει τα μαλλιά σου πιο βαριά και πιο δύσκολα στο styling. Έτσι, αν ξέρεις ότι θα τα σγουρύνεις επέλεξε ένα πιο απαλό κοντίσιονερ και άφησε το πιο δραστικό για κάποια άλλη μέρα.

Επέλεξε τα σωστά προϊόντα
Οι περισσότερες από εμάς κάνουμε το λάθος και βάζουμε προϊόντα στα μαλλιά μας μόνο μετά το φτιάξιμο και καθόλου πριν. Ο στόχος, όμως, δεν είναι οι σκληρές μπούκλες. Πριν πάρεις το σίδερο στα χέρια σου ξεκίνα βάζοντας στα μαλλιά σου μία λοσιόν για μπούκλες για να τους δώσεις την κατάλληλη υφή. Επίσης, είναι πολύ καλή ιδέα να βάλεις και κάποιο προϊόν που προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες για να μην καούν κατά τη διάρκεια του styling. Μόλις τελείωσεις με τις μπούκλες ρίξε λίγη λακ σε όλο το κεφάλι. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις όση λακ χρειάζεται για να κάνεις τις μπούκλες σου να σταθούν χωρίς να τις κοκκαλώσεις.
Πηγή: faysbook,gr