Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ»

Αν και ο Χουμπ Στέφενς δεν φάνηκε να τον εμπιστεύεται ποτέ, ο Ινίγο Λόπεθ διατηρεί καλή γνώμη τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Ελλάδα.

«Υπήρχαν διαφορές με τον προπονητή, που προτιμούσε άλλους παίκτες και συζητήσαμε για....να φύγω. Η Θέλτα ενδιαφέρθηκε για μένα, μου άρεσε σαν προοπτική και δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω», ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός, που παραχωρήθηκε δανεικός.

«Δεν αγωνιζόμουν, αλλά ένιωθα άνετα. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός σύλλογος και η ζωή στην Ελλάδα είναι ωραία, είναι μια όμορφη χώρα. Από αυτή την άποψη δεν μπορώ να έχω παράπονο», πρόσθεσε και κατέληξε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου από το ισπανικό. Με εξαίρεση κάποιες ομάδες, οι υπόλοιπες είναι επιπέδου Segunda Division ή ακόμη και Segunda B. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και η ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ, κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερος γιατί έχει σοβαρούς ανθρώπους σε αυτό το πρότζεκτ».

Πηγή: sport-fm.gr