Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δείτε τι δηλώνει η Έλενα Παπαβασιλείου για το νέο της σύντροφο!!

Η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον νέο έρωτα που της χτύπησε την πόρτα! 

Η σχέση της με τον ...
Σταμάτη Κώνστα παρέμεινε μυστική, μέχρι που ο φωτογραφικός φακός, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, συνέλαβε το ζευγάρι στην Αράχοβα.

«Αυτές οι φωτογραφίες βγήκαν άθελά μου, όμως έχω αποφασίσει να ζω τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά! «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, δεν φανταζόμουν ότι έπειτα από χρόνια θα βγαίναμε και μαζί. Είναι ωραίο. Δημιουργεί μια ευχάριστη οικειότητα και έχεις κοινά σημεία αναφοράς. Επειδή τον εκτιμούσα πολύ ως άνθρωπο βοήθησε στο να τον αφήσω να με πλησιάσει. Ακόμη ξαφνιάζομαι...».

Και της αρέσει που εκείνος δεν ανήκει στο χώρο της showbiz. «Αλλιώς πέφτεις στην παγίδα να συζητάς μόνο για δουλειά» πιστεύει η ίδια!

 Η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα σχέδιά της. «Αυτή τη στιγμή καθόλου. Μου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας και είμαι δεμένη με την οικογένειά μου. Αν μου το βγάλει κάποιος έντονα και νιώσω αυτή την ασφάλεια και εμπιστοσύνη, μόνο τότε θα το κάνω».

Όσο για το κεφάλαιο «παιδί» δηλώνει: «Όσο το θέλω τόσο το φοβάμαι. Αυτό δεν γίνεται ξαφνικά. Θα ήθελα το παιδί μου να είναι η φυσική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα, που θα επισφραγιστεί με ένα πλάσμα που θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης»!
Πηγή: faysbook.gr