Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Μιχάλη, θα είσαι πάντα μέλος της ΑΕΚ»

Την Κυριακή η ΑΕΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Χρειάστηκε να βγάλει ψυχή και χαρακτήρα για ν’ αποδράσει με τη νίκη απ’ τη «ζούγκλα» του Αιγάλεω.

Σαν η μοίρα να διάλεξε... επίτηδες να τη συνοδεύσουν αυτό τα δυο στοιχεία στο πρώτο ματς από τότε που ο Μιχάλης Παυλής σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Μετά λοιπόν τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και την αφιέρωση των συμπαικτών του στο γκολ του Μπρέσεβιτς, ήρθε σήμερα μια ακόμα απόδειξη πως ο Παυλής θ’ ανήκει πάντα στην ΑΕΚ. Διά στόματος Τραϊανού Δέλλα.

Ενώπιον όλων των συμπαικτών του και μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο «Κολοσσός» απευθύνθηκε στον νεαρό επιθετικό και του είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε δώσει έναν όρκο, να νικήσουμε για σένα στο Αιγάλεω. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε σένα, όπως και οι άλλες που θα έρθουν στο υπόλοιπο της σεζόν. Θα είσαι για πάντα μέλος της ομάδας και όλοι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σε κάνουμε χαρούμενο».

Λόγια που άγγιξαν τον Παυλή και τον οδήγησαν εμφανώς συγκινημένο ν’ απαντήσει στη συνέχεια: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις νίκες πρέπει να τις παίρνουμε πρώτα απ” όλα για την ΑΕΚ και μετά για τους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με νίκες. Με τέτοιο πάθος η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά και να έχετε όλοι την υγεία σας».

Πηγή: Sport-fm.gr