Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι… εκπτώσεις στοίχισαν στον ΠΑΟΚ

Στην Αντάλιασπορ συνεχίζει την καριέρα του ο Εγιόνγκ Ενόχ, ο οποίος ήταν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να ενταχθεί στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ μέσα στον Γενάρη.

Η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay... προχώρησε στην αποκάλυψη των λεπτομερειών που δεν βοήθησαν στην απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου από τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα θυμίζει πως το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε ακουστεί το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και μέσα στον Δεκέμβριο προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Τότε ο Άγιαξ φέρεται να αξίωνε 1,8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ενόχ στους Πειραιώτες, ενώ ο παίκτης ήθελε 950.000 ευρώ ετησίως.

Τώρα, όμως, τα νούμερα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού ο ολλανδικός σύλλογος αξίωνε 1,25 εκατ. ευρώ – 250.000 ευρώ για τον δανεισμό του διεθνούς άσου και 1 εκατ. ευρώ προέβλεπε η οψιόν αγοράς του.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής ήθελε 1,45 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια σε συμβόλαιο που θα άρχιζε να ισχύει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την SportDay, όμως, τόσα ακριβώς είναι και τα λεφτά που συμφώνησε και θα παίρνει ο Μάρτενς από την ώρα που θα πατήσει το πόδι του στην Τούμπα.

Πηγή: sport-fm.gr