Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γαλλία: Aδιευκρίνιστο αντικείμενο στο χιόνι προκάλεσε την πτώση του Σουμάχερ

Το κανάλι BFM υποστηρίζει, επικαλούμενο γνώση του περιεχομένου του βίντεο, ότι ο 45χρονος όντως κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Το σενάριο ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ πήγαινε με αρκετά ...χαμηλή ταχύτητα την ώρα του δυστυχήματος φέρεται να επιβεβαιώνει, το βίντεο από το κράνος του γιου του σύμφωνα με γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι (ΒFM TV).

Το κανάλι υποστηρίζει, επικαλούμενο γνώστη του περιεχομένου του βίντεο, ότι ο 45χρονος επτάκις πρωταθλητής της Φόρμουλας 1 όντως κινείτο με χαμηλή ταχύτητα, αλλά αδιευκρίνιστο αντικείμενο που υπήρχε στο χιόνι προκάλεσε την πτώση του με την οποία χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στο βράχο.

Σημερα (Τετάρτη) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου των αρχών που ερευνούν την υπόθεση, στην οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία της έρευνας γύρω από το ατύχημα.

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σούμαχερ παραμένει, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, κρίσιμη παρ” ότι παρουσιάζει βελτίωση.