Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Ποδαρικό» με γκρίνια και απόσυρση τροπολογιών έκανε η Βουλή

Με απόσυρση τροπολογιών μετά από γκρίνια της αντιπολίτευσης ξεκίνησε η πρώτη ημέρα λειτουργίας της Βουλής για το 2014. Την απόσυρση έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δεν δέχθηκε καν να συζητηθούν επειδή... ήταν εκπρόθεσμες.

Οι τρεις τροπολογίες αφορούσαν στην παράταση προθεσμίας για την αδειοδότηση κεραιών εκπομπής ψηφιακού σήματος, το ΤΑΙΠΕΔ και την εκκλησιαστική περιουσία, και προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που ζήτησαν την απόσυρσή τους. «Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο να νομοθετεί έτσι, απαιτώ να αποσυρθούν», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες, οι τροπολογίες είναι εκπρόθεσμες και για εμένα δεν υπάρχουν αυτές οι τροπολογίες», υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υπερασπίστηκε πάντως, το περιεχόμενο της τροπολογίας για την αδειοδότηση κατασκευών κεραιών, λέγοντας πως δεν είναι ούτε δώρο, ούτε δωρεά σε ιδιοκτήτες καναλιών, αλλά ένα αίτημα των ανεξάρτητων αρχών να ρυθμιστεί το ζήτημα.