Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μαριανίνα Σέττα: Αυτή είναι η 28χρονη δασκάλα από την Ικαρία που είχε σχέση με τον Ξηρό

Θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην εξαφάνιση του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ ήδη έχει κληθεί να δώσει μία φορά κατάθεση χωρίς όμως το αποτέλεσμα να τους οδηγήσει στα ίχνη του, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν... να προσκληθεί για δεύτερη φορά στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει ακόμη μία κατάθεση.

Ο λόγος για την Μαριανίνα Σέττα, την 28χρονη εκπαιδευτικό που έκλεψε την καρδιά του καταζητούμενου, Χριστόδουλου Ξηρού.

Αυτή είναι η Μαριανίνα Σέττα
Σπούδασε εκπαιδευτικός και εργάστηκε για μικρό διάστημα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια όμως την κέρδισε η ενδυματολογία και η σκηνογραφία θεάτρου και κινηματογράφου, ενώ παράλληλα σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία σε ιδιωτικές σχολές της Αθήνας, τομέας ο οποίος εν τέλει την κέρδισε καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ήταν υπεύθυνη για τον φωτισμό σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σε εναλλακτικές σκηνές.

Ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έχει συμμετάσχει σε αρκετά κινηματογραφικά έργα και θεατρικές παραστάσεις. Πρόσφατα μάλιστα, συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη στην ταινία του «Χιγκίτα» όπου είχε την επιμέλεια των ενδυμάτων και των σκηνικών, ενώ έκανε και το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλο «Οπωροφόρα των Αθηνών».

Η σχέση της με τον Χριστόδουλο δεν έβγαζε πουθενά…
Γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ικαρία. Είχαν συχνές επαφές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε και μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τον δει σε κάποιο επισκεπτήριο. Στην πρώτη της κατάθεση, υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα για την απόδραση του «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη, υποστηρίζοντας πως έχουν διακόψει τις επαφές τους εδώ και δύο μήνες, καθώς «η σχέση αυτή δεν έβγαζε πουθενά».