Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η απόλυτη αποτυχία της Yahoo

Η Yahoo είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαδικτυακών υπηρεσιών. Η συνεχόμενη επιτυχία που αντίκρισε στο ξεκίνημά της ως απλός θεματικός κατάλογος...
την οδήγησαν να εξελιχθεί σε μια πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης. Μέσα στις νέες υπηρεσίες που παρέχει βέβαια η εταιρεία, είναι και η ηλεκτρονική ταχυδρομεία. Ωστόσο, εκεί ο διαδικτυακός «κολοσσός» όχι μόνο δεν έχει την αντίστοιχη επιτυχία, αλλά η αποτυχία του Yahoo Mail είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και οι ίδιοι οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν το χρησιμοποιούν.

Χαρακτηριστικά, μόνο ένας στους τέσσερις εργαζομένους της Yahoo ανταλλάσσει e-mail μέσω της Yahoo, γεγονός που ώθησε την εταιρία να τους στείλει μήνυμα, παροτρύνοντας τους να στραφούν μακριά από το Outlook της Microsoft.

Οπως αναφέρει το FoxNews, ο ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρίας έστειλε πρόσφατα ένα μήνυμα με τίτλο «Μας κάλεσε η Microsoft και μας ζήτησε την εφαρμογή για το e-mail της πίσω».

Το μήνυμα είχε αρκετές ενδιαφέρουσες φράσεις μέσα όπως ότι «Εχουμε αποτύχει απόλυτα να σας πείσουμε να χρησιμοποιείτε το e-mail της εταιρείας» ή επίσης ότι «Το Outlook μπορεί να σας είναι οικείο, αλλά δεν είναι τόσο καλοσχεδιασμένο και χρήσιμο. Δεν σας ζητάμε να εγκαταλείψετε κάποιο ένδοξο μέρος της επικοινωνιακής σας ζωής».

Ωστόσο, έχουν υπάρξει αρκετά παράπονα χρηστών προς την Yahoo με αιτία την αναποτελεσματικότητα του e-mail της αλλά και διαφόρων εφαρμογών της που πλέον δεν είναι διαθέσιμες. Αρα μάλλον οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν έχουν κι άδικο που προτιμούν άλλα, πιο ολοκληρωμένα e-mail.