Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απίστευτο: Πουλάνε παρθενικό υμένα στο ίντερνετ! [video]

Mε απόλυτη εχεμύθεια διορθώνετε το “κακό” που σας βρήκε…

Θέλετε να τον κάνετε να πιστέψει ότι είναι ο πρώτος σας αλλά ξέρετε ότι δεν είναι; Μην ανησυχείτε: Με τον τεχνητό παρθενικό υμένα τον “τυλίγεται” μόνο με ...
29.95$...


Όπως γράφει μάλιστα το ένα από τα δύο sites που πουλάνε online τους υμένες:”Πείτε αντίο στο σκοτεινό μυστικό σας και παντρευτείτε με εμπιστοσύνη”.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και η συσκευασία που έρχεται σπίτι σας δεν αναγράφει το περιεχόμενο της ενώ στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας θα φανεί η ένδειξη Magazines on Line.

Οι κατασκευαστές λένε ότι η λύση του τεχνητού παρθενικού υμένα είναι ηθικά αποδεκτή γιατί μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αφορά γυναίκες που γεννιούνται χωρίς παρθενικό υμένα ενώ κάποιες άλλες χρειάζονται το ψεύτικο αίμα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα αιμορραγούσαν. Τι απαντάνε όμως όταν αναρωτηθεί κανείς γιατί η ίδια τους η εταιρεία προσφέρει 5 παρθενικούς υμένες (!!) “με μόνο 103$;

Στο βίντεο του slideshow μπορείτε να δείτε κατατοπιστικές οδηγίες για τη χρήση των τεχνητών παρθενικών υμένων.




ΠΗΓΗ: dagkonei.blogspot.gr