Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Απολαμβάνω το πρωινό με τον Justin»

Η Jennifer Aniston μίλησε στο περιοδικό Parade για την κρίση ηλικίας που είχε περάσει κοντά στα 30, καθώς και για τη νέα της ταινία ««Αφεντικά για Σκότωμα 2».

«Όταν ήμουν 25 δεν φοβόμουν και ...δεν ανησυχούσα σχεδόν για τίποτα, όλα ξεκίνησαν όταν πλησίαζα τα τριάντα. Παρόλα αυτά με το πέρασμα των χρόνων όσο πάει και καλυτερεύει, βρίσκω την ισορροπία μου. Λένε ότι όταν είσαι νέος σπαταλάς τα νιάτα σου αλλά εγώ σήμερα αισθάνομαι νεότερη από ποτέ. Τα έχω βρει με το μυαλό και το σώμα μου και νιώθω ότι η ζωή είναι πραγματικά γεμάτη, είναι πραγματικά υπέροχη και όλοι είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε εδώ» τόνισε.

Ποια ώρα της ημέρας απολαμβάνει περισσότερο; «Η ώρα της ημέρας που απολαμβάνω περισσότερο, είναι όταν ξυπνάω το πρωί και είμαι μαζί με τον Justin. Αισθάνομαι τόσο χαρούμενη και πιστεύω ότι η ζωή μου είναι απλά υπέροχη. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία πρόκειται να κάνω και ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένη για το καθένα από αυτά. Για παράδειγμα σκοπεύουμε να γυρίσουμε το σίκουελ της ταινίας Αφεντικά Για Σκότωμα, επίσης κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο θέλω να σκηνοθετήσω την πρώτη μου μεγάλου μήκους ταινία και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει με ενθουσιασμό. Ακόμη ένας λόγος που νιώθω χαρούμενη και πραγματικά ευγνώμων είναι και οι θαυμαστές μου. Το μόνο που ελπίζω είναι να κάνω πράγματα που τους αρέσουν».