Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΟΚ! Φρουρός του Justin Bieber επιτίθεται on camera σε φωτορεπόρτερ!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Αυστραλία μεταξύ ενός παπαράτσι και ενός άντρα της προσωπικής φρουράς του νεαρού σταρ!

Το βίντεο που τραβήχτηκε στο Σιδνεϋ δείχνει...
τον φωτορεπόρτερ που να ακολουθεί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Justin Bieber. Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητό του σταματάει και ένα μέλος της φρουράς του τραγουδιστή κατευθύνεται απειλητικά προς τον φωτογράφο. Αρχικά ο φρουρός του ζητάει να φύγει από πίσω τους και όταν ο φωτογράφος αρνείται, συμβαίνει το απίστευτο...

Ο φρουρός ορμησε στο αυτοκίνητο και εν μέσω δυνατών θορύβων άρχισε να κλοτσάει το αυτοκίνητο και να σπάει τα τζάμια του! "Κλωτσούσε την πόρτα. Ο Justin Bieber δεν φαίνεται στο βίντεο", περιγράφει τη σκηνή ο φωτορεπόρτερ!

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί και στις αναφορές ενός σέρφερ, ο οποίος στην προσπάθειά του να φωτογραφίσει τον τραγουδιστή δέχτηκε τη επίθεση των ανθρώπων της ασφάλειάς του!


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: