Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ένα σουτιέν που εμποδίζει την επιδρομή στο ψυγείο

Η Microsoft των λειτουργικών, των Windows 8 και των αλγόριθμων ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο των γυναικείων εσωρούχων και συγκεκριμένα των σουτιέν…


Το «έξυπνο σουτιέν» της Microsoft διαθέτει αισθητήρες, αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα που το φοράει ετοιμάζεται για την τακτική της επιδρομή στο ψυγείο και στέλνει ειδοποιήσεις για να αντιμετωπιστεί αυτή η διάθεση.

Το υψηλής τεχνολογίας εσώρουχο ανιχνεύει τις μεταβολές του καρδιακού ρυθμού, τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος και τα επίπεδα του άγχους, εμφανείς ενδείξεις της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού. Όλα τα στοιχεία στη συνέχεια μεταδίδονται μέσω Bluetooth σε μία εφαρμογή για smartphone.

Η επικεφαλής της έρευνας, ψυχολόγος, Mary Czerwinski, υποστηρίζει ότι το εσώρουχο θα συμβάλει στο να αναγνωρίσουν οι γυναίκες μία τέτοιου είδους δυσπροσαρμοστική συμπεριφορά, έτσι ώστε να μπορούν να την αντιμετωπίσουν.