Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έτσι θα αντιμετωπίσουν οι τράπεζες τα κόκκινα δάνεια

Βάσει δικών τους κριτηρίων, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά, θα αφορούν την πραγματική οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού και δεν θα σχετίζονται με την...
αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας θα κινούνται πλέον οι τράπεζες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων. 

Οι τραπεζίτες λοιπόν έχουν καταλήξει σε ένα πολυσύνθετο σχέδιο, για εξατομικευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν τα «κόκκινα» δάνεια, το οποίο θα λειτουργήσει, είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι.

«Οι δανειολήπτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα», λένε χαρακτηριστικά τραπεζίτες στο «Εθνος της Κυριακής».

Το κυρίαρχο στοιχείο κάθε «λύσης, αφορά την πραγματική και μόνο οικονομική κατάσταση της οικογένειας, του φυσικού προσώπου και της επιχείρησης, με στόχο την ομαλοποίηση της αγοράς, την ανάσα των νοικοκυριών και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

sofokleousin.gr