Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα;

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, την Κρήτη, το Ιόνιο και τις Δυτικές Κυκλάδες, με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και θυελλώδεις ανέμους στις θάλασσες περιμένουμε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.

Τα φαινόμενα... στα κεντρικά, δυτικά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δ. Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, 16 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Πηγή:meteo.gr