Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αθάνατη Ελλάδα: Παραδίδεται στην κυκλοφορία δρόμος χωρίς άσφαλτο!

Ένας μισοτελειωμένος δρόμος, ο οποίος μάλιστα αποτελεί είσοδο στην πόλη της Αμαλιάδας, πρόκειται να παραδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην κυκλοφορία...


Σύμφωνα με δημοσίευμα του eproini.gr, ο δρόμος, ο οποίος είναι κλειστός από τα μέσα του Νοεμβρίου, καθώς ήταν αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων ταυτόχρονα με τα έργα, θα “ανοίξει” μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αλλά δεν θα διαθέτει ασφαλτοτάπητα, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση του. Για την ακρίβεια, ο δρόμος για εβδομάδες ίσως και για μήνες, θα είναι με χαλίκι.

“Η είσοδος πόλης, που το 2000 δεν υπήρχε, ήταν το μεγάλο μας «αγκάθι». Το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είχε τα προβλήματα του, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Δόθηκε λοιπόν μια παράταση 5 ημερών και αρχές εβδομάδας, μέχρι Τετάρτη θα παραδοθεί ο δρόμος με το υλικό 3Α” δήλωσε ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης.

Και πρόσθεσε: “Θα περάσουν οι γιορτές και ίσως ο χειμώνας. Όταν κάνει καιρό με ήλιο, για να στεγνώσει το υλικό που θα προϋπάρχει, θα πέσει και άσφαλτος. Στο συγκεκριμένο έργο δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζονται και οι άλλες παρεμβάσεις στον κόμβο, με πεζοδρόμια κ.α. Ο σχεδιασμός προχωράει και καταφέρνουμε να τον ολοκληρώσουμε”.

dagkonei.blogspot.gr