Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μυτιλήνη: Έκλεβε συστηματικά την ηλικιωμένη φίλη της!

Οι καθημερινές επισκέψεις μιας νεαρής κοπέλας που την φρόντιζε τους τελευταίους τρεις μήνες, κολάκευαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μυτιλήνη που πίστευε ότι το έκανε από ανθρωπιά. Κάποια στιγμή, όμως, ανακάλυψε ότι η επισκέπτρια είχε άλλους σκοπούς…

Η 22χρονη γυναίκα είχε βάλει στο μάτι τα κοσμήματα της γειτόνισσάς της με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση και τα… «σούφρωνε» λίγα- λίγα! Όταν η 66χρονη βρήκε την κοσμηματοθήκη της άδεια και τα χρυσαφικά της, αξίας 2.000 ευρώ να έχουν κάνει φτερά, κατάλαβε τι είχε συμβεί και κατέφυγε στην Ασφάλεια Μυτιλήνης. 

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τη νεαρή επισκέπτρια και δεν άργησαν να αποκαλύψουν ότι εκείνη ήταν η δράστιδα. Σε βάρος της σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, αλλά δεν τη συνέλαβαν μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όπως ήταν φυσικό, βέβαια, οι «επισκέψεις» στην 66χρονη… κόπηκαν «μαχαίρι»!