Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τις…άρπαξε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αστυνομικός Δημήτρης Κυριαζίδης

Τo κλίμα έντασης που επικρατεί στον χώρο της υγείας, με αφορμή το ζήτημα των απολύσεων για τον ΕΟΠΥΥ, μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Ύστερα από πρωτοβουλία του ...γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με απώτερο σκοπό να εκτονωθεί η ένταση και να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο. Το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο, αφού ο διάλογος δεν περιορίσθηκε μόνο στη θεωρία, δηλαδή σε επίπεδο αντιπαράθεσης επιχειρημάτων, αλλά πέρασε και στην πράξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν εκρηκτικό, αντηλλάγησαν κατηγορίες και καταγγελίες ενώ σε κάποια στιγμή οι διαφωνούντες ήρθαν στα χέρια και έπεσαν κάποιες «ψιλές». Μάλιστα τις… άρπαξε και πρώην αστυνομικός, ο βουλευτής της ΝΔ στη Δράμα, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Άδωνις, που έφθασε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από διοικητές νοσοκομείων (Πατσογιάννης κ.ά.), που πρόσφατα είχε τοποθετήσει, ενώ από την…άλλη πλευρά ήταν προσκείμενοι στο κόμμα γιατροί που εκφράζουν ανοιχτά τις ενστάσεις και τις διαφωνίες τους για τους χειρισμούς, αλλά και τις πολιτικές που εφαρμόζει η ηγεσία του υπουργείου. Επιρρίπτουν ευθύνες προσωπικά στον Άδωνι για την ένταση που υπάρχει στον χώρο της υγείας.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν και πήραν μέρος βουλευτές που στη συνέχεια εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το γεγονός ότι η παράταξη χάνει, τον έναν μετά τον άλλον, μεγάλους κλάδους εργαζομένων. Μετά τους ένστολους και τους φαρμακοποιούς σειρά έχουν τώρα οι γιατροί, λένε, κι αυτό θα κοστίσει μακροπρόθεσμα στη Νέα Δημοκρατία ενώ θα φανεί και στις επόμενες εκλογές. (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Αφενός δεν είναι ΜΟΝΟ αυτές οι επαγγελματικές κατηγορίες που εγκατέλειψαν το σαμαρικό απόκομμα αλλά τρεις από τις αμέτρητες και αφετέρου δεν «θα κοστίσει» αλλά ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ, το οποίο ευτυχώς για τη χώρα οδεύει επιτέλους προς γενική διάλυση.)

(ΠΗΓΗ: εφημερίδα Παρόν της Κυριακής)