Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Μπέιλ… ντύθηκε Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο ήταν στις εξέδρες του «Μπερναμπέου» (παρέα με την εκτυφλωτική Ιρίνα Σάικ). Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον είχε ανάγκη, όμως.

Γιατί ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε… παπάδες, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ-τρικ με την μαδριλένικη φανέλα, οδηγώνοντας την «βασίλισσα» στο ευρύ 4-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ.

Αν και άργησαν να πάρουν μπροστά οι γηπεδούχοι, μέσα σε δύο λεπτά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Αρχικά με το τέρμα του Ουαλού στο 33’ και μετά από τρία λεπτά με αυτό του Μπενζεμά, έπειτα από ασίστ του πρώην άσου της Τότεναμ.

Αφού λοιπόν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα δεν μέτρησε λανθασμένα το γκολ του Καρβαχάλ ως οφσάιντ, ήρθε ο Μπέιλ τέσσερα λεπτά μετά να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ξανά ο ίδιος, ολοκληρώνοντας στο 90’ το προσωπικό του χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με τους οπαδούς της Ρεάλ να τον αποθεώνουν!

Στο -3 πλέον η «βασίλισσα» από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς βέβαια να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού την Κυριακή παίζουν απέναντι στην Μπιλμπάο.

Πηγή: sport-fm.gr