Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κέρκυρα: Νοίκιαζε σπίτια σε λαθρομετανάστες

Ακριβά θα πληρώσει τη δίψα του για κέρδος και την πρόθεσή του να μην καταβάλλει τους φόρους που αναλογούσαν στα έσοδά του, ο 62χρονος ιδιοκτήτης διαμερισμάτων στην... Καστανιά Κέρκυρας που τα νοίκιαζε σε λαθρομετανάστες χρεώνοντάς τους με το «κεφάλι»!

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τέσσερις Σύριους ηλικίας 15 ως 40 χρόνων και δύο Πακιστανούς ηλικίας 23 και 34 χρόνων οι οποίοι δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα και βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, δεν άργησαν να εντοπίσουν τα σπίτια όπου κατοικούσαν και να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη, επειδή τα είχε εκμισθώσει σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε διώξεις για παράνομη εκμίσθωση στον 62χρονο και για παράνομη παραμονή στη χώρα, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των περιορισμών διαμονής στους έξι αλλοδαπούς οι οποίοι θα επαναπροωθηθούν στη χώρα τους.