Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πάτρα: Άγριο ξύλο για το πετρέλαιο θέρμανσης

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις αρχές της εβδομάδας σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο της συνέλευσης των ενοίκων με θέμα την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης γνωστή πατρινή αποχώρησε από τη συνέλευση δηλώνοντας...
πως δεν θα ανάψει καλοριφέρ και δεν προτίθεται να «δώσει μια» για την αγορά καυσίμων.

Η αντίδραση ενός εκ των ενοίκων ήταν άμεση και …αιχμηρή καθώς απευθυνόμενος στη γυναίκα της αντιγύρισε «να πάς να κάτσεις στον γκ…..ό σου να σου τα δώσει για να πληρώσεις».

Η απάντηση από τη γυναίκα ήταν μια μεγαλοπρεπή τσαντιά στο πρόσωπο του υβριστή της σε βοήθεια του οποίου έτρεξε η γυναίκα του η οποία έπιασε από τα μαλλιά την «αντίπαλο» του άντρα της.

Τα πράγματα στη συνέχεια βγήκαν εκτός ελέγχου καθώς στον καυγά παρενέβη άλλος άντρας ο οποίος άρχισε να δέρνει τον οξύθυμο συγκάτοικο, που είχε με προσβλητικό τρόπο απευθυνθεί στη συνένοικο.

Οι εικόνα μια ολόκληρη πολυκατοικία να παίζει ξύλο ήταν το «χάπι εντ» της συνέλευσης με δυο άτομα να πηγαίνουν – όταν έληξε το πατιρντί- στα εξωτερικά ιατρεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

patrastimes.gr