Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σαν τα… φαντάσματα καταφέρνουν να εξαφανίζονται οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί που χτυπούν κάθε τόσο σε διαφορετική περιοχή της Εύβοιας και πριν από λίγες ημέρες είχαν ανταλλάξει πυρά με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., που ...όμως δεν κατάφεραν να τους βάλουν στο χέρι.

Μετά το Αλιβέρι όπου έγινε η συμπλοκή και το «δίδυμο» των κακοποιών διέφυγε με αυτοκίνητο που έχει κλαπεί προ μηνών από έναν ηλικιωμένο σε περιοχή της Λάρισας, έκαναν την επανεμφάνισή τους στα Ψαχνά όπου μάλιστα έδρασαν μέρα- μεσημέρι στήνοντας ενέδρα έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού. Μόλις οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν, πετάχτηκαν μπροστά τους φορώντας μαύρες κουκούλες και κραδαίνοντας ο ένας κυνηγετικό όπλο και ο άλλος μαχαίρι, με την απειλή των οποίων άρπαξαν την τσάντα της 54χρονης γυναίκας που περιείχε 100 ευρώ και δύο κινητά.

Και αυτή τη φορά, οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν παρά τις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους. Πριν από λίγες ημέρες, είχαν ληστέψει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του οποίου στα Πολιτικά είχαν εισβάλει πιάνοντάς τους στον ύπνο. Και τότε, είχαν αρπάξει 100 ευρώ και τις… βέρες των θυμάτων τους.