Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ήταν η βραδιά του Νεϊμάρ…

Μεγάλη βραδιά για το Βραζιλιάνο επιθετικό η χτεσινή, που σύμφωνα με τον ίδιο του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάτι παραπάνω από σημαντικός για την πορεία του Νεϊμάρ, ήταν.... ο αγώνας με τη Σέλτικ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μεγάλη συμβολή στη διάλυση των Σκωτσέζων πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν και τα πρώτα γκολ της καριέρας του στο Champions League ενώ για την ιστορία της ομάδας, έγινε ο πέμπτος παίκτης που πετυχαίνει χατ τρικ στο Champions League.

«Χρειαζόμουν ένα παιχνίδι σαν αυτό, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Θα κρατήσω την μπάλα του αγώνα και θα βάλω τους συμπαίκτες μου να υπογράψουν σ’ αυτή», ανέφερε με ενθουσιασμό και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα χατ τρικ στο Champions League. Παίξαμε πολύ καλά και αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον επόμενό γύρο και τις πιθανές αντιπάλους, δήλωσε: «Δεν έχω καμία ιδιαίτερη προτίμηση, πρέπει να σεβαστούμε όποια ομάδα κι αν είναι».

Πηγή: sport-fm.gr