Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

To BBC στοχεύει σε 500 εκατομμύρια θεατές, μέχρι το 2022

Έναν εξαιρετικά φιλόδοξο στόχο ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής του BBC, Tony Hall, αποκαλύπτοντας τη στρατηγική του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου να διπλασιάσει σχεδόν τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το πρόγραμμά του μέχρι το 2022, και να φτάσει στο ορόσημα των 500 εκατομμυρίων… πιστών.

Η ημερομηνία-φετίχ του 2022 συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός αιώνα υπηρεσιών για το BBC, και η διεύθυνση εκτιμά ότι η ανταπόκριση την οποία συναντά από τα κοινά σε όλον τον κόσμο, διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις για να μην απέχει και πολύ από την επίτευξη ενός τόσο φιλόδοξου στόχου.

“Μετά από τόσες δεκαετίες σκληρής δουλειάς, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα όνομα αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας. Κοινά από όλον τον κόσμο εμπιστεύονται το BBC για τις μεγάλες ειδήσεις, όπως είδαμε πολύ πρόσφατα με τα γεγονότα στην Κένυα αλλά και τη Συρία. Γνωρίζουμε φυσικά ότι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Γι’ αυτό και θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε δεκτικοί σε καινοτομίες και νέες ιδέες, ώστε να παραμένουμε στην πρωτοπορία των εξελίξεων”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής του BBC Tony Hall.