Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πιπιλή για Κασιδιάρη: «Συγνώμη με τον μπαμπά του μένει ακόμη; Όχι με τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle;»

Η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής της σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

«Συγγνώμη, αλλά μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον... ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle;»

Επιπλέον τόνισε πως μια μερίδα ψηφοφόρων έχουν πολλές ευθύνες: «Για παράδειγμα επέλεξαν εκείνον τον ξεμαλλιάρη που τον λέω εγώ –άλλοι τον λένε Καραϊσκάκη και άλλοι Κολοκοτρώνη– και δηλώνει, ρε παιδιά, στο επάγγελμα άνεργος ηλεκτρολόγο. Δηλαδή, στο χωριό του, το Αγρίνιο, δεν τον ήξεραν τι ήταν; Δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράμα και πήγαν και το ψήφισαν;»

Όσον αφορά στην επίθεση που δέχτηκε από το συγκεκριμένο κόμμα, η ίδια υποστήριξε: «Πρώτον, διότι έχουν ένα πρόβλημα με τις γυναίκες και το είχα πει και στη Βουλή. Διότι ο ναζισμός έχει τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής. Όταν λοιπόν βλέπουν γυναίκα που ξεφεύγει από το δικό τους κανόνα, τη μισούν. Δεύτερον, γιατί είμαι ξανθιά. Διότι φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει να βάψουν τα μαλλιά τους. Δεν ξέρω… κάτι είχαν με μένα. Δεν καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα (να τους κοροϊδεύω), γιατί ξέρω ότι θα φάω την μπουνιά».