Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κανονικά στην προπόνηση της Εθνικής ο Παπασταθόπουλος

Καμία διάθεση να ρισκάρει με την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν δείχνει να έχει ο Φερνάντο Σάντος. 

Ο πορτογάλος τεχνικός είδε... τον έλληνα κεντρικό αμυντικό να λαμβάνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, όμως στο δίτερμα που ακολούθησε αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς.

Αυτή η εξέλιξη φανερώνει πως ο Σάντος έχει καταλήξει πως την Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης» το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μανωλά και Σιόβα, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει κάποιο ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του παίκτη της Ντόρτμουντ.

Με βάση τις τελευταίες δοκιμές του ομοσπονδιακού τεχνικού, θα πρέπει να θεωρείται μάλλον τελεσίδικο πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει κόντρα στη Σλοβακία.

Συγκεκριμένα, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που μάχονται για δύο θέσεις, αφού οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης διεκδικούν –με λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες- φανέλα βασικού.

Στην πρωινή προπόνηση ο Νίνης ήταν σε όλο το δίτερμα στους βασικούς αγωνιζόμενος ως αριστερός εσωτερικός χαφ, με τους Σαλπιγγίδη και Χριστοδουλόπουλου να μοιράζονται μια θέση για ένα ημίχρονο ο καθένας.

Το απόγευμα, όμως, αυτό άλλαξε και το σχήμα είχε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλας να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιόλης και Μανιάτης και από εκεί και πέρα, ο Σαλπιγγίδης έπαιξε στο δεξί άκρο, ο Χριστοδουλόπουλος στο αριστερό και ο Σαμαράς κινείτο ως κρυφός φορ πίσω από τον Μήτρογλου, σε μια ενδεκάδα με επιθετική φιλοσοφία.

Σε ό,τι αφορά την κίνηση των εισιτηρίων, αυτή κρίνεται ικανοποιητική και οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως το φαληρικό γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο το βράδυ της Παρασκευής.

Πηγή: Sport-fm.gr