Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Για να μην κλαίμε πάνω από το… αίμα»

Προληπτικό μέτρο για την αποτροπή μίας νέας τραγωδίας από οπαδική τρέλα αποτελεί η απόφαση του Ηλυσιακού να κλείσει τις πόρτες για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΑΕ, Νίκος Συρίγος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσπαθήσαμε να ...φυλάξουμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά. Δεν το βλέπω σαν ήττα, αλλά σαν νίκη απέναντι σε κάποια αρρωστημένα μυαλά που είχαν άλλα σχέδια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήττα είναι για την τσέπη του προέδρου, ειδικά για τον Παντελή Γαμπιεράκη που τραβά μόνος του το κάρο και μετράμε μέχρι και το ευρώ. Από το να ρισκάρουμε ακόμη και ζωές, αναλάβαμε αυτό το μεγάλο αλλά αδιαπραγμάτευτο κόστος», δήλωσε.

«Το να γίνει αυτό το ματς σε μία παναθηναϊκοκρατούμενη γειτονιά και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι η καλύτερη. Δυστυχώς δεν έχουμε δει να λαμβάνονται σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου από την Πολιτεία. Είπαμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να προλάβουμε το κακό. Στην Ελλάδα δυστυχώς γίνεται πρώτα το κακό και μετά πάμε και κλαίμε όλοι πάνω από το χυμένο γάλα ή πολλές φορές το χυμένο αίμα. Το θέμα είναι να πάρουμε προληπτικά μέτρα», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm.gr