Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτό αλλάζει ο Μίτσελ

Το είχε εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους. Οτι ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα νοοτροπίας. Συναγωνισμού-ανταγωνισμού. 

Και ο Μίτσελ ήθελε να το αλλάξει αυτό. 

Ν” αυξήσει τον... ανταγωνισμό. Και ξέροντας ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές στον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό ή σε οποιοδήποτε άλλον για να τους ισχυροποιήσει έπρεπε να σκαρφιστεί κάτι άλλο.

Τι έκανε λοιπόν; Εφτιαξε έναν νέο Ολυμπιακό μέσα στο καλοκαίρι. Έναν Ολυμπιακό που θα μάχεται καθημερινά στις προπονήσεις να νικήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Και την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός που «έχασε» να παλεύει να νικήσει». Το πέτυχε; Το πετυχαίνει… Θέλει χρόνο αλλά δείτε προσεχτικά τι έχει γίνει στη σεζόν.

Ο Μίτσελ έχει καταφέρει ν” αυξήσει τον ανταγωνισμό στην άμυνα, στα χαφ στην επίθεση. Αφησε στον πάγκο τον Μανωλά και αυτός γύρισε καλύτερος.

Το ίδιο με τον Χολέμπας. Τον Μήτρογλου που είδε ότι υπάρχει και ο Σέποβιτς και φυσικά και πάνω απ” όλα ο Σαβιόλα που θα μπορούσε να του κλέψει την θέση. Πιο πρόσφατο το παράδειγμα της Κυριακής. Ο Κάμπελ. «Αδερφέ δεν θα παίζεις πάντα βασικός» ήταν το μήνυμα μετά τις κακές τους εμφανίσεις. Το έλαβε. Μπήκε μέσα δύο γκολ μια ασίστ.

Ουδείς έχει σίγουρη θέση σε αυτόν τον Ολυμπιακό (εξαιρούμε τον Ρομπέρτο) και αυτό από μόνο του τον κάνει καλύτερο. Αυτόματα. Καθημερινά μέσα στις προπονήσεις. Πέρσι ο Αμπντούν δεν έβγαινε από την 11αδα, ο Τζεμπούρ ήξερε ότι αν είναι καλά θα ξεκινήσει, ο Μασάντο ότι θα παίζω έστω και αν «με νομίζουν» για Μιραλάς. Ανταγωνισμός μηδέν, το 1-0 να ερχόταν και έχει ο Θεός.

Με το σκορ στο 2-0 ο Μίτσελ κάνει αλλαγές. Γίνεται αυτόματα 6-0 γιατί αυτοί που μπαίνουν θέλουν να δείξουν. Οτι αξίζουν, ότι ο προπονητής τους τους αδίκησε. Φεύγουν ευχαριστημένοι όλοι. Ο κόσμος που είδε 6 γκολ προϊόν δουλειάς και προπόνησης. Οι παίκτες που παρά το γεγονός ότι είχαν «αδειάσει» στις Βρυξέλλες επέστρεψαν με εξάρα. Ο Μίτσελ που βλέπει να του βγαίνουν τα όσα δουλεύει.

Προφανώς θα υπάρχουν και οι γκρινιάρηδες. Για κάποιους ο Μίτσελ θα παίζει το κεφάλι του στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά… Μέχρι τότε ο ίδιος θα χαλαρώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην αγαπημένη του Μαδρίτη.

Πηγή: sday.gr