Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θηλυκό γκνου τα βάζει με λεοπάρδαλη - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Για… γεύμα μιας πεινασμένης λεοπάρδαλης προοριζόταν ένα μικρό γκνου, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. 

Μεσολάβησε όμως το μητρικό ένστικτο που έκανε τη μαμά του να επιτεθεί στη λεοπάρδαλη για να σώσει... το έξι μηνών μικρό της από τα δόντια της.

Το σκηνικό που θυμίζει πως στη φύση ισχύει ο νόμος του ισχυρού αλλά και πως η πιο ανιδιοτελής αγάπη είναι η μητρική, καταγράφηκε σε φωτογραφίες και βίντεο από τον 54χρονο Βρετανό Martin Farrell και τη σύζυγό του Kathy στο καταφύγιο Mara North στην Κένυα.

«Οι επιθέσεις λεοπάρδαλης στο φως της ημέρας είναι πολύ σπάνιες, έχω κάνει 5000 διαδρομές και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο οδηγός τους Benjamin Kaluena, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στο βίντεο φαίνεται η λεοπάρδαλη, που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πιο αδύναμος της υπόθεσης και στοχεύει εκείνον, να βουτά το μικρό γκνου. Δεν είχε όμως υπολογίσει την αυτοθυσία της μαμάς του, που αντεπιτέθηκε και χτύπησε με τα κέρατά της τη λεοπάρδαλη, αναγκάζοντάς τη να το βάλει στα πόδια…