Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι άνδρες απατούν – και η επιστήμη τους δικαιολογεί!

Οι άνδρες απατούν περισσότερο από τις γυναίκες κι αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα. 

Ο λόγος; Δείτε και διαλέξτε…Κατά καιρούς οι επιστήμονες έχουν κατηγορήσει τις ορμόνες, τα γονίδια ή και ...τις ίδιες τις γυναίκες. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στ αδεδομένα γι να δούμε επιτέλους πώς δικαιολογείται επιστημονικά η ανδρική απιστία στο πέρασμα του χρόνου.

2009: Οι μελέτες δείχνουν πως οι άνδρες είναι απλώς… μεγαλόψυχοι με το σεξ! Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, φαίνεται πως έχουν λιγότερο αυστηρά κριτήρια από τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να καταλήγουν να κάνουν περισσότερο σεξ. Δε φταίνε όμως αυτοί, καθώς τα χαμηλά επίπεδα της «ορμόνης της εμπιστοσύνης», όπως είναι η κοινή ονομασία της οξυτοκίνης, τους κάνουν πιο επιρρεπείς.

2010: Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι άνδρες που εξαρτώνται οικονομικά από τη σύντροφό τους είναι πιο πιθανό να απατήσουν.

2011: Μπορεί όμως και να φταίει το άγχος για τη σεξουαλική τους επίδοση. Ή και τα γονίδια, καθώς οι επιστήμονες δηλώνουν πως το μήλο πέφτει τελικά κάτω από τη μηλιά.

2012: Ίσως πάλι φταίνε οι γυναίκες που δεν ικανοποιούν σεξουαλικά το σύντροφό τους.

2013: Μπορεί όμως τελικά να είναι το προφανές – απλώς θέλουν κάτι καινούριο.

Για να δούμε του χρόνου τι θα μας πουν…




onmed.gr