Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λούκα Κατσέλη: Θα συνεργαστώ με το ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή τηλεόραση readyo.gr

Σύμφωνα με τα όσα είπε φαίνεται ότι είναι ...θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμπόρευσής της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αποκαλύπτει πως διατηρεί επαφές με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέντευξή της επισημαίνει πως έχει διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει «Πιστεύω όμως ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη να γίνει αυτή η συμπαράταξη των δυνάμεων, για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και να δώσουμε στον κόσμο την ελπίδα ότι υπάρχει εναλλακτική, ότι δεν είναι μονόδρομος αυτή η πολιτική, ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, τους διάφορους επαγγελματικούς χώρους, τα πολιτικά κόμματα…»

Σε σχέση με την επικείμενη συνεργασία η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση που της ζητά να συγκεκριμενοποιήσει το χρονικό διάστημα όπου θα γίνουν οι ανακοινώσεις της συνεργασίας, η κα Κατσέλη απαντά: «Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής. Στη βάση των πολιτικών θέσεων…»

Μιλώντας για τις πολιτικές θέσεις που ενώνουν τις δύο πλευρές, η κα Κατσέλη λέει ότι υπάρχουν αυτές, ωστόσο δεν διευκρινίζει πώς η συνεργασία τους θα πάρει οργανωτικά χαρακτηριστικά. Σχετικά δηλώνει: «Το να υπάρχει μια μεγαλύτερη όσμωση, όσον αφορά τις πολιτικές θέσεις και συγγένεια και συνάφεια είναι πάρα πολύ θετικό. Και είναι θετικό και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει καταλάβει και για αυτό ο ίδιος έχει αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες για αυτή τη” συμπαράταξη δυνάμεων. Τώρα οργανωτικά πως θα γίνει, είναι κάτι που θα δούμε.