Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Να παραμείνει Ευρωπαίος!

Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα στην Ευρώπη, κάτι που καλείται να συνεχίσει να κάνει και στο αποψινό παιχνίδι με την Άλκμααρ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Πολλούς λόγους για να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι... με την Άλκμααρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League, έχει ο ΠΑΟΚ (20:00, ΑΝΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα ο «Δικέφαλος του Βορρά», εφόσον καταφέρει να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από την Ολλανδία, θα έχει πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την πρωτιά του 12ου ομίλου, καθώς εκείνος και η ΑΖ θεωρούνται τα φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς θα καταφέρουν να «ανέβουν» ψυχολογικά εν όψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή, όμως εκείνο που έχει σημασία σήμερα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι ο αγώνας με την Άλκμααρ και τίποτα άλλο!

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει το καλό του εκτός έδρας πρόσωπο, αφού στα τελευταία 18 έχει μόνο δύο ήττες! Μάλιστα, στην Ολλανδία δεν έχει χάσει αφού με την Χέρενφεν και με τον Άγιαξ είχε έρθει ισόπαλος, 0-0 και 1-1 αντίστοιχα. Επίσης, μετράει έξι νίκες σε αυτό το διάστημα που παίζει μακριά από την Τούμπα.

Μπορεί οι Ολλανδοί να έχουν καταφέρει μέσα στην έδρα τους να έχουν κερδίσει ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν, όμως λίγο έλειψε να μείνουν εκτός Europa League, όταν τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Ατρόμητο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς – ο οποίος θα παρακολουθήσει από την εξέδρα την αναμέτρηση, λόγω της τιμωρίας που του επέβαλε η UEFA – σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Τζιόλης. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Στοχ, Νίνης και Λούκας, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Λόρενς, Λίνο και Σαλπιγγίδης. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Γιακουμής, Τζανδάρης και Κάτσε, ο οποίος περιμένει να μάθει την οριστική απόφαση της διοίκησης για την υπόθεσή του, και οι Γκαρσία, Βούκιτς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Ολλανδοί θα αγωνιστούν οι Αλβαράδο (τερματοφύλακας), Μ.Γιόχανσον (δεξί μπακ), Χούβελεεουβ, Φίργκεφερ (στόπερ) και Χαπς (αριστερό μπακ), Γκούντελι, Ορτίζ, Β.Ελμ (στη μεσαία γραμμή), Μπέερενς, Μάρτενς και . Α.Γιόχανσον (η τριάδα της επίθεσης).

Το γήπεδο θα έχει πολλούς Ολλανδούς αλλά και περίπου 700 οπαδούς του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να δουν κι απόψε αυτό το μέταλλο που βγάζει η ομάδα τους όταν βγαίνει να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή έδρα.

Πηγή: sport-fm.gr