Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δεν φαντάζεστε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η μπύρα

Δεν πρόκειται καθόλου για αστείο αλλά για μια απόλυτα αληθινή περίπτωση καθώς μια ζυθοποιία στο Delaware προσφέρει στο κοινό μια νέα μπύρα που ονομάζεται «Celest jewel ale», που παρασκευάζεται με σκόνη από το φεγγάρι!

Κι αν σας φαίνεται ...εντελώς παράδοξη αυτή η συνταγή, οι δημιουργοί της εξηγούν στους καταναλωτές τι ακριβώς κάνουν: Παραγκευάζουν μια ξανθιά μπύρα συμπληρώνοντας στ συστατικά της… φεγγαρόσκονη την οποία λαμβάνουν από διαστημικές στολές αστροναυτών της NASA, όταν αυτές δίνονται για καθάρισμα μετά των τέλος των αποστολών στ διάστημα.


«Παίρνουμε τα κομμάτια των σεληνιακών μετεωριτών από τις στολές και στη συνέχεια τα συνθλίβουμε σε σκόνη, την οποία προσθέτουμε στην μπύρα. Τα μέταλλα και τα άλατα που περιέχονται στη σκόνη βοηθούν τη διαδικασία της ζύμωσης της μπύρας, δίνοντάς της παράλληλα ιδιαίτερη γεύση», εξηγούν οι δημιουργοί όπως αναφέρουν τα perierga. Όσο γι τη διάθεσή της, γίνεται αποκλειστικά στ μπαρ που διαθέτουν οι ίδιοι στο Delaware και κάνει θραύση ανάμεσα στους επισκέπτες.