Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νέα κόντρα με ανταλλαγή σκληρών φράσεων Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου

Καλά κρατεί η βεντέτα μεταξύ του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια για να πυροδοτηθούν ισχυρές εντάσεις με ανταλλαγή σκληρών φράσεων.

Η δραστήρια βουλευτής ...του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το τέλος της πολύωρης και κρίσιμης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπου ενημέρωσε ο προϊστάμενος της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας για τις ενέργειες της υπηρεσίας, εισήλθε στην Ολομέλεια προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στην συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στο οποίο έχει κατατεθεί τροπολογία για την προσωρινή αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών για ψηφιακή εκπομπή.

Όταν ζήτησε τον λόγο από το προεδρείο, στην έδρα του οποίου βρισκόταν ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο δεύτερος υποστήριξε ότι δεν δικαιούται να μιλήσει σύμφωνα με ον Κανονισμό της Βουλής αλλά «θα της κάνει την χάρη και θα της δώσει 4 λεπτά».

Όπως ήταν φυσικό, η κυρία Κωνσταντοπούλου «εξερράγη» και κατήγγειλε τον προεδρεύοντα για «φασιστική» συμπεριφορά με αποτέλεσμα ο κ. Μαρκογιαννάκης να της αφαιρέσει τον λόγο.