Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τη «Χρυσή Αστυνομία», ετοίμαζαν συμπαθούντες αστυνομικοί

Τη «Χρυσή Αστυνομία», ένα συνδικαλιστικό «θύλακα» της Χ.Α. μέσα στην ΕΛΑΣ, ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν πριν από μερικούς μήνες, εκατοντάδες αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με το «Βήμα», οι ένστολοι αυτοί ήταν ...σε απευθείας συνεννόηση με βουλευτές της Χ.Α..

Ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ και συνδικαλιστές αντελήφθησαν την κίνηση αυτή και κατάφεραν να τη ματαιώσουν. Την ίδια στιγμή όμως, συνδικαλιστικά στελέχη της ΈΛΑΣ λένε στο «Βήμα», ότι όταν είχαν εκδώσει ανακοινώσεις με επιθετικά σχόλια για τη συμπεριφορά βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε βάρος συναδέλφων τους στην Κρήτη και στην Ανάβυσσο, δέχθηκαν «οχλήσεις» από ηγετικά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη «να χαμηλώσουν τους τόνους, να μην το επαναλάβουν ξανά γιατί πρόκειται για μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι του ακροδεξιού μορφώματος προέρχονταν από υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής, από τμήματα της πρωτεύουσας, από τα ΜΑΤ, από την Τροχαία και από άλλες υπηρεσίες.