Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τα 7 ένοχα σημάδια της απιστίας

Ακόμη κι αν πιστεύουμε ότι ο σύντροφός μας έχει υποκύψει στον πειρασμό της απιστίας, πολλές φορές μας λείπουν α απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. 

Η αμφιβολία μπορεί να... μας καταρρακώσει και η γραμμή που χωρίζει υποψία από την παράνοια είναι πολύ λεπτή. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να μην ξεπερνάμε τα όρια.


Μάθετε ποια είναι τα συχνότερα σημάδια ότι το έτερον ήμισυ μπορεί να μη σας είναι απόλυτα πιστό.


1. Ξαφνική ανάγκη για απομόνωση


Κάθε άνθρωπος χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο, ωστόσο υπάρχουν κάποια όρια μέχρι αυτό να αρχίσει να μοιάζει ύποπτο. Εάν περνάμε πολύ χρόνο με το σύντροφό μας και ξαφνικά αυτό αλλάξει, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Επίσης, αν ο σύντροφός μας αποφάσισε ξαφνικά να βάλει κωδικό στον υπολογιστή και το κινητό του, μάλλον κάτι έχει να κρύψει.


2. Προβλήματα οικειότητας


Δεν είναι απαραίτητα σημάδι απιστίας, ωστόσο μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει, ειδικότερα εάν η ερωτική μας ζωή ήταν καλή μέχρι πρόσφατα. Η οικειότητα δεν έχει βέβαια να κάνει μόνο με το σεξ, αλλά γενικότερα με την τρυφερότητα που επιδεικνύει ο σύντροφός μας. Μπορεί όλα αυτά να οφείλονται στο στρες και τα άγχη της καθημερινότητας, αν όμως παρατηρούμε αλλαγές από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να είναι κάτι παραπάνω.


3. Έλλειψη επικοινωνίας


Αν ένα ζευγάρι δε μιλάει πια ή τσακώνεται συνεχώς, τότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει. Εάν ο σύντροφός μας μας αγνοεί ή η ρουτίνα έχει αρχίσει να επηρεάζει τη σχέση, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί υπάρχει αυτή η απόσταση ανάμεσά μας. Ο χρυσός κανόνας είναι ένας: όταν παρατηρούμε μια ξαφνική αλλαγή πρέπει να μπαίνουμε σε σκέψεις.


4. Προσεγμένη εμφάνιση

Πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε σε μόνιμη σχέση μπορεί να αφεθούμε όσον αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση. Έως ένα βαθμό αυτό είναι φυσιολογικό, εάν όμως ξαφνικά ο σύντροφός μας αρχίσει τη γυμναστική και τα ψώνια, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε προσπαθεί να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον μας είτε έχει στρέψει αλλού την προσοχή του.


5. Υπέρογκες χρεώσεις

Εάν παρατηρούμε ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών μπορεί κάτι να τρέχει. Εάν βλέπουμε ότι ο σύντροφός μας αγοράζει προϊόντα ομορφιάς, εσώρουχα κ.λπ. χωρίς εμείς να τα έχουμε δει ποτέ, τότε πρόκειται για ολοφάνερο σημάδι απιστίας.


6. Απότομες αλλαγές συμπεριφοράς

Εάν ο σύντροφός μας εκνευρίζεται εύκολα λόγω της παρουσίας μας, μπορεί να έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του απέναντί μας. Ύποπτες κινήσεις όπως η υπερβολική καθυστέρηση μετά τη δουλειά θα πρέπει να μας ανησυχούν.


7. Διαδικτυακή δραστηριότητα

Λόγω της εύκολης πρόσβασης στο διαδίκτυο, πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις ξεκινούν πλέον από τα κοινωνικά δίκτυα. Εάν ο σύντροφός μας έχει αρχίσει να περνά πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή μπορεί να έχει βρει ένα νέο ενδιαφέρον που μελλοντικά θα καταστρέψει τη σχέση μας.


onmed.gr