Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πέλλα: Ολιγόωρη απαγωγή 36χρονης από 44χρονο που την πυροβόλησε με καραμπίνα

Μια περιπετειώδης υπόθεση ολιγόωρης απαγωγής μιας 36χρονης γυναίκας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πετραία Πέλλας. Πρωταγωνιστής ένας 44χρονος, ο οποίος μπήκε στο μαγαζί που βρισκόταν η 36χρονη και αρχικά διαπληκτίστηκε λεκτικά μαζί της. 

Γρήγορα όμως... η ένταση κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα ο 44χρονος να πάει στο αυτοκίνητό του και να επιστρέψει με μια καραμπίνα στα χέρια. Δεν δίστασε, μάλιστα, να πυροβολήσει κατά της γυναίκας, η οποία γλίτωσε τα χειρότερα μόνο και μόνο επειδή έσκυψε.

Μετά τον πυροβολισμό η 36χρονη δεν είχε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τον 44χρονο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν, καλά στην υγεία της, την 36χρονη στην ευρύτερη περιοχή της Πετραίας Πέλλας. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών ενεργειών, εντοπίστηκε ο 44χρονος στην Επισκοπή Ημαθίας και συνελήφθη.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.