Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η αρχαιολογική υπηρεσία της Ινδίας κατήγγειλε τη Μις Κόσμος 2012

Η Μις Κόσμος 2012 Olivia Culpo βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ινδία, επειδή φέρεται να παραβίασε τους αυστηρούς κανονισμούς στο διάσημο Ταζ Μαχάλ.

Η αρχαιολογική υπηρεσία της Ινδίας ...(ASI) κατήγγειλε την 21χρονη βασίλισσα της ομορφιάς και το πρακτορείο που οργάνωσε την επίσκεψή της στη χώρα, καθώς φαίνεται να πόζαρε με… ψηλοτάκουνα σε φωτογράφους με φόντο το φημισμένο μνημείο.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο μαρμάρινο παγκάκι, γνωστό και ως «το κάθισμα της Νταΐάνας», που πήρε το όνομά του μετά από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε το 1992 με την πριγκίπισσα Νταΐάνα να κάθεται σε αυτό.

Η νεαρή καλλονή επισκέφθηκε την Ινδία στο πλαίσιο 10ημερης εκστρατείας για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και την προώθηση ζητημάτων όπως τη χειραφέτηση των γυναικών και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το AIDS.

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση του Ταζ Μαχάλ για λόγους διαφημιστικούς ή δημοσιότητας, και όπως αναφέρει η αρχαιολογική υπηρεσία στην καταγγελία της η κα. Culpo και οι συνεργάτες της παρέβησαν το νόμο.

«Κάποιος από την ομάδα της έβγαλε ένα ζευγάρι τακούνια συγκεκριμένης μάρκας από μια τσάντα» υποστηρίζει η υπηρεσία, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Hindustan Times. «Η Culpo φόρεσε ένα από αυτά και το άλλο το κρατούσε στα χέρια της, σύμφωνα με πληροφορίες για να τα διαφημίσει, ενώ οι εικονολήπτες τραβούσαν το Ταζ Μαχάλ στο βάθος».