Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«H Formula ήταν βαρετή με τον Σουμάχερ»

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι λιγότερο βαρετό από τις δεκαετίες που μεσουρανούσε ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρά το γεγονός ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον.

Ο πιλότος της McLaren τόνισε ...πως τώρα περισσότεροι πιλότοι διεκδικούν νίκες και αυτό γιατί υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι ανταγωνιστικές.

«Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από την εποχή που έτρεχε ο Μίκαελ. Η Red Bull έχει κερδίσει τρία διαδοχικά πρωταθλήματα και όλα δείχνουν ότι θα πανηγυρίσει και το φετινό. Ωστόσο, οι αγώνες είναι περισσότερο διασκεδαστικοί, υπάρχει περισσότερη δράση και πολλοί διαφορετικοί πιλότοι παίρνουν νίκες.

Ακόμη, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που είναι ανταγωνιστικές, πέντε με εμάς στο μέλλον. Όταν έτρεχε ο Μίκαελ ήξερες ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, τώρα με τον Σεμπάστιαν δεν είναι έτσι. Όλοι διεκδικούν νίκες αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν η Red Bull είναι η πιο δυνατή ομάδα», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr