Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Θέλω να χαρίζω χαμόγελα στους τηλεθεατές»

Για την απουσία της από το γυαλί και τα οφέλη που αποκόμισε μίλησε σε συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη, λέγοντας ότι λειτούργησε σαν ένα είδος αποσυμπίεσης.

«Η απουσία μου από την καθημερινή έκθεση στο ...γυαλί λειτούργησε μέσα μου ως μια μορφή αποσυμπίεσης. Κατά τη μεγάλη περίοδο της μεγάλης μου σιγής πολλά πράγματα απομυθοποιήθηκαν κι άλλα τόσα ξεβρακώθηκαν… Ήμουν πραγματικά πολύ τυχερή που για δύο χρόνια έμεινα εκτός τηλεοπτικής καθημερινότητας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν οι lifestyle εκπομπές έχουν θέση στη σημερινή ελληνική κοινωνία, απαντά: «Θέλω να πιστεύω πως όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, οι μικρές καθημερινές χαρές δεν έχουν εξαλειφθεί από τη ζωή μας. Έχουν επισκιαστεί αφόρητα από το βάρος της θλίψης, της αγωνίας και της οικονομικής δυσχέρειας. Γι” αυτό και θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει το lifestyle, αλλά στο μέτρο και το μέγεθος που του αναλογεί μέσα στη σημερινή κοινωνία.

Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι το lifestyle είναι η ζωή μας. Ε λοιπόν, όχι. Δεν είναι η ζωή μας, αλλά μικρά ξέφωτα ικανά να αλλάξουν τη διάθεση και την καθημερινότητά μας, κάτι που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φέτος μέσα από την εκπομπή. Χωρίς να αφορίζω το lifestyle, αυτό που θέλω να πετύχω είναι να χαρίζω χαμόγελα και αισιόδοξα μηνύματα στους τηλεθεατές μέσα από θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους αφορούν».