Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νομικού-Χολίδης: Το οριστικό τέλος το τρίτο πρόσωπο και η αλλαγή του τραγουδιστή!

Όταν δυο άνθρωποι είναι μαζί τόσα χρόνια…κάνουν όνειρά κοινά…χτίζουν παράλληλες ζωές τις οποίες κάποια στιγμή ενώνουν και μάλιστα κάτω από την ίδια στέγη…τότε ένας χωρισμός όπως και να έρθει είναι επώδυνος.

Η Δούκισσα ήθελε τον χώρο της. Ήθελε να ...τα βρει με την πάρτη της. Και ενημέρωσε για τις προθέσεις της…για την απόφασή της… τηλεφωνικώς. Ούτε καν από κοντά. Αυτά τουλάχιστον αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz.

Τώρα βέβαια τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Πώς για παράδειγμα ζητάς χώρο από έναν άνθρωπο που δε σε πίεζε ποτέ; Δε σε υποχρέωνε να ζήσεις κάτω απο πίεση…Για παράδειγμα; «Το έχω» πολύ πρόσφατο. Θυμόσαστε ποτέ την Δούκισσα όταν ο Χρήστος πήρε πλατίνα; Εγώ όχι.

Αν ήταν τόσο πιεστικός και δεν έδινε χώρο ο ψηλός δε θα έπρεπε η Δούκισσα να ήταν στην απονομή ή στην τελευταία πρεμιέρα του με βλέμμα παραπονιάρας;

Τι θέλω να πω. Είναι ωραίες οι δικαιολογίες-όταν για παράδειγμα έχεις ξενερώσει ή κάτι άλλο…κάποιος άλλος έχει μπει σφήνα στη ζωή σου-αλλά πιστέψτε με. Είναι πολύ καλύτερη η αλήθεια.

Μια αλήθεια που μέχρι πριν λίγο καιρό έψαχνε και ο ίδιος ο Χρήστος. Και λέω μέχρι πριν λίγο καιρό καθώς πλέον ο λαϊκός αοιδός έχει αλλάξει Ρότα. Δεν επικοινωνεί με φίλους κοινούς, δεν επιδιώκει συνάντηση δε σηκώνει τηλέφωνα.

Ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την δουλειά του και την επανεμφάνισή του στην λεωφόρο της διασκέδασης-την Ιερά οδό και στο Vοx-φέτος τον χειμώνα μαζί με τον Καλλίδη.

Για τον Χρήστο το κεφάλαιο Δούκισσα έχει κλείσει. Άλλωστε η έκθεση τόσο της σχέσης του αλλά κυρίως του χωρισμού του μόνο καλό δε του έκανε. Όσο για την σχέση της Δούκισσας με παντρεμένο-τυπικά τουλάχιστον- προσφάτως χωρισμένο και αδερφό γνωστής σχεδιάστριας; Ενώ η ίδια διατείνεται πώς δεν ισχύει πολλά μάτια τους έχουν δει μαζί να κυκλοφορούν από τις αρχές του καλοκαιριού…
Τυχαίο…ε δε νομίζουμε
Πηγή: nassos.blog