Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εμπρησμός στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στη Μυτιλήνη

Από τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια από τις φιάλες γκαζιού που έμεινε ακέραια, προσπαθούν οι αστυνομικοί να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης που έγινε στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στην πλευρά του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης.

Οι εμπρηστές χτύπησαν γύρω στις... 3 τα ξημερώματα, τοποθετώντας στην τζαμαρία των γραφείων ένα μηχανισμό που αποτελούνταν από τέσσερα γκαζάκια. Τα τρία από αυτά ανεφλέγησαν, όχι όμως και το τέταρτο που παρελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας και εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Το σύστημα συναγερμού της εταιρείας security, ήταν αυτό που έσωσε τα γραφεία της Δ.Ε.Η., καθώς η Πυροσβεστική ενημερώθηκε άμεσα. Οι δύο εστίες φωτιάς που είχαν ξεσπάσει κατασβέστηκαν πριν επεκταθούν οι φλόγες, οι οποίες προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων. Προανάκριση για την απόπειρα εμπρησμού διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.