Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παππούς καλλιεργούσε… χασισόδεντρα στη Θεσσαλονίκη

Είχε παιδιά και εγγόνια, αλλά δεν έλεγε να εγκαταλείψει το… χόμπι του που ήταν η καλλιέργεια κάνναβης! 

Μάλιστα, εκτός από τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε... στο σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 71χρονος παππούς είχε εθιστεί και στην χρήση κοκαΐνης!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία του ηλικιωμένου χασισοκαλλιεργητή, βρήκαν 14 δενδρύλλια φυτεμένα σε γλάστρες αλλά και εννέα μικρά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 171,3 γραμμαρίων που πιστεύουν ότι σκόπευε να διακινήσει! Ο 71χρονος είχε και 12 γραμμάρια σπόρους που δεν είχε προλάβει να φυτέψει, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 12 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 0,9 γραμμαρίου και ένα κομμάτι χαρτί εμποτισμένο με κοκαΐνη.

*** Σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο με πυκνή βλάστηση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,70 μέτρων ένας 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν 605 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 8,5 γραμμάρια «φούντας», ένα ψαλίδι κλαδέματος και δύο μπιτόνια τα οποία χρησιμοποιούσε για το πότισμα των δενδρυλλίων.