Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απίστευτη πρόκληση του Μιχαλολιάκου - Δείτε τι δήλωσε για τη δολοφονία

Και ενώ ακόμα το αίμα του άτυχου Παύλου Φύσσα δεν έχει στεγνώσει από τη εν ψυχρώ δολοφονία ακροδεξιού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος προκαλεί. 

Δίχως κανέναν ενδοιασμό και σεβασμό στη μνήμη του νεκρού καλεί ...σε ανοικτή συγκέντρωση στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, την Πέμπτη στις 19:00.


Στη συγκέντρωση θα μιλήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Μάλιστα στην προκλητική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται ότι «οι ομιλίες θα αφορούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Η προκλητικότητα όμως του κ. Μιχαλολιάκου και η ασέβεια προς τη μνήμη του νεκρού φαίνεται και από το υπόλοιπο ύφος της ανακοίνωσης.

“Η τρομοκρατία του αριστερού μορφώματος δεν είναι ικανή να διασπάσει και να ρίξει σε παγίδες το κίνημα μας, γι αυτο συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά υψώνοντας τείχη σε όλους αυτούς που διαβάλουν τις αρχές μας και τις ιδέες μας .. Η τοπική της Νίκαιας ξεκινά νέο κύκλο επισκέψεων των βουλευτών μας, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ούτε οι Ούνοι και άλλες βάρβαρες φυλές δεν έκαναν αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή: Να μη σέβονται τη μνήμη ενός νεκρού.
Πηγή: koutipandoras.gr