Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φέρνει «Λούτσο», διώχνει Μπαλμπόα

Η ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη. 

Κι αυτή μπορεί να έρθει μόνο με μεταγραφές. Σαν κι αυτή του Πράνιτς, που ολοκληρώνεται σήμερα και τυπικά ή εκείνη του.... Λουτσιάνο Φιγκερόα που εντός της ημέρας θα… κριθεί.

Θα γίνει η κρίσιμη επαφή με τον πατέρα του Αργεντινού φορ, Χόρχε, και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, ειδικά από τη στιγμή που ο 32χρονος άσος έχει μειώσει τις απαιτήσεις του. Η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία και όλα δείχνουν πως ο «Λούτσο» επιστρέφει.

Εκείνος που ΔΕΝ θα μείνει, είναι ο Αντριάν Μπαλμπόα. Ο 19χρονος Ουρουγουανός φορ δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό στις προπονήσεις με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να μην του γίνει πρόταση συμβολαίου. Στον Παναθηναϊκό προτιμούν πίσω από τους Μπεργκ και Φιγκερόα να υπάρχει ως τρίτη λύση σέντερ φορ ένα παιδί της ομάδας, ο Αποστολόπουλος.

Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Οι φήμες για τον Βίκτορα Κλωναρίδη συνεχίζονται και μένει να φανεί αν ο άλλοτε εξτρέμ της ΑΕΚ υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

*Μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις για το ενδιαφέρον της Στεάουα για τον Αντρέ Πίντο και της Ρίζεσπορ για τον Κουίνσι.

Θέλει χρόνο ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι η μεγάλη ελπίδα του Παναθηναϊκού για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στο χώρο του κέντρου. Όμως ο 32χρονος μέσος θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, μιας κι έκανε ατομικές προπονήσεις με τη Σπόρτινγκ. Ο Κροάτης άσος δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή, αυτό με τον Πλατανιά στην Κρήτη, και το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης ή ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό στους παίκτες του, που επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ταξίδεψε για την πατρίδα του, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της εθνικής Κροατίας και να αποφασιστεί αν θα υπολογίζεται για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας. Περιττό να πούμε ότι στον Παναθηναϊκό θα προτιμούσαν ο «Σίφο» να επιστρέψει στην Αθήνα για να κάνει θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr