Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νίκαια τώρα: χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φώναζαν συνθήματα «Φονιάδες αλήτες χρυσαυγίτες» κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Συνδικάτα και σωματεία πραγματοποιούν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια. 

Σε άλλη γειτονιά, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είχε προγραμματιστεί ανοιχτή ομιλία από τον αρχηγό του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκο, η ανακοίνωση της οποίας ...«κατέβηκε» από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

20.26: Οι συγκεντρωμένοι μοιάζουν να μην έχουν διάθεση να διαλυθούν και βρίσκονται ακόμη στην Πέτρου Ράλλη.

19.54: Η διαδήλωση των συνδικάτων βαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Από την πορεία έχει διαχωριστεί ένα μικρό κομμάτι το οποίο βρίσκεται υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό. «Ασκήσεις ισορροπίας» μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ.

19.35: Έντονη η παρουσία αστυνομικών, ένστολων και με πολιτικά.

19.30: «Φονιάδες αλήτες χρυσαυγίτες» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι όταν η πορεία πλησίασε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Ισχυρότατη η παρουσία της Αστυνομίας

19.15: Πορεία των συνδικάτων στην Πέτρου Ράλλη. Πάνω από 5.000 οι συγκεντρωμένοι. Κινούνται στους δρόμους της Νίκαιας.



19.05: Κρανοφόροι μετέφεραν κάδο και λάστιχα για να κλείσουν την Πέτρου Ράλλη.


18.57: Οι συγκεντρωμένοι πλησιάζουν τις 3-4 χιλιάδες. Ανάμεσά τους και αρκετά μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων και αντεξουσιαστές.


18.47: Οι συγκεντρωμένοι πληθαίνουν.


18.18: Οι πρώτοι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Δαβάκη. Τα σωματεία που καλούν στη συγκέντρωση είναι κυρίως από τον τομέα του μετάλλου, από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα και φορείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Φωτό: Από την αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)