Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ναύπακτος: Οικιακή βοηθός έκλεψε 400.000 ευρώ!

Έξι μήνες χρειάστηκαν για να μάθει ένας 50χρονος που έχασε έναν ολόκληρο θησαυρό μέσα από το σπίτι του στη Ναύπακτο, ότι υπεύθυνη γι” αυτό ήταν η γυναίκα που εμπιστευόταν να του καθαρίζει το σπίτι! 

Με τις οδηγίες της οικιακής βοηθού, ο σύζυγός της και ...τρεις ακόμη συνεργοί τους «ξάφρισαν» ούτε λίγο ούτε πολύ 400.000 ευρώ!

Η κλοπή είχε γίνει στις 16 Μαρτίου, όταν οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι και άρπαξαν τα χρήματα μέσα από τις τσάντες που έκρυβε ο ιδιοκτήτης σε μια αποθήκη στην ταράτσα του. Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου οδήγησε στην αποκάλυψη ότι η 37χρονη Αλβανίδα οικιακή βοηθός είχε ανακαλύψει τα χρήματα και οργάνωσε την κλοπή. Σε βάρος της και σε βάρος του 43χρονου συζύγου της και ενός ακόμα 33χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ δύο ακόμα συνεργοί τους αναζητούνται.

*** Δεν άργησε να πέσει στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Αγίου Μύρωνα ένας 34χρονος που τον έπιασε στα πράσα ο 26χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού σε χωριό του Ηρακλείου να αρπάζει κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ, αλλά φοβήθηκε για τη ζωή του και έφυγε χωρίς να τον εμποδίσει! Με την περιγραφή που έδωσε, όμως, εντοπίστηκε, συνελήφθη και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του.